Skriv dig friare

Ta pennan till hjälp för att ge dig själv ett friare livsutrymme. Den här workshoppen ger dig tips och inspiration att komma i gång.

Plats: Ekskäret Klustret, Birger Jarlsgatan 58, Stockholm
Datum: 27 april, 2020 – Inställt
Tid: 16.00 – 20.00
Pris: 365 kr inkl moms, vi bjuder på kaffe/te och macka

Anmälan sker via Simple Signup och är bindande.

Gamla mönster, misslyckanden och sår ställer sig i vägen och begränsar oss ofta i nuet. Att skriva om det du varit med om är att sortera och bearbeta. Du förstår dina reaktioner bättre och får nya perspektiv på erfarenheterna. Det blir lättare att försonas med minnena, lägga dem bakom dig och öka manöverutrymmet i ditt liv i dag. Kanske blir t o m tidigare ouppnåeliga ambitioner och drömmar möjliga att förverkliga.

Under de här timmarna utforskar vi skrivandes möjligheter och provar på olika skrivövningar. Du får också tips om vad som gör en text läsvärd, en kunskap som gör skrivandet roligare även om du bara skriver för dig själv, och är väsentlig om du vill prova att få din text publicerad.

Monika Trozell, gestalt-/legitimerad psykoterapeut och journalist, är kursledare. Hon har tidigare undervisat i skrivande journalistik och leder idag kurser på temat att skriva som personlig utveckling.