Den inre kritikern

En workshop om att komma förbi prestationsångesten.

Välkommen att utmana oss själva för att vara mer kreativa trots eller tack vare den inre kritikern.

Plats: Ekskäret Klustret, Birger Jarlsgatan 58, Stockholm
Datum: 30 mars, 2020
Tid: 16.00 – 20.00
Pris: 365 kr inkl moms, vi bjuder på kaffe/te och macka

Anmälan sker via Simple Signup och är bindande.
Anmäl dig här

Stoppar du ibland dig själv när du vill göra kreativa saker, på grund av tanken att det ändå inte kommer att bli tillräckligt bra?

Många av oss låter den inre kritikern överrösta den lekfulla lusten. Kritikern blir ett hinder för oss att vara kreativa eller närvarande i det vi gör. De här timmarna ägnas åt olika sätt att utforska den kritiska rösten. Hur kan vi förhålla oss till den så att inte prestationsångest tar över vår lust i såväl vårt arbete eller vårt skapande? Ibland förvandlar den inre kritikern också de mest vardagliga sysslor till prestationer. Hur kan kritikern bli ett stöd istället för en diktator? Kan den det?

Ledare är Ann Eberstein som är verksam gestaltterapeut sedan 2010. Hon leder även många kurser i kreativt skrivande. Ann menar att den inre kritikern kan bli ett stöd och erbjuder en workshop för alla som märker att de ibland har prestationskrav som ett problem. Kvällen består främst av övningar; enskilt, i par, och i grupp, men där finns även tid för teori, reflektion samt diskussion.