Bli bättre på dialog

I workshopen skapar vi en större medvetenhet om dialogerna runt omkring oss, dialogen inom dig själv och dialogerna utanför dig själv. Vi ger dig en möjlighet att förfina och utveckla dina färdigheter i stöttande, utforskande och gränssättande dialoger. 

Du får under kvällen en ökad medvetenhet om:

  • Hur vi skapar psykologisk trygghet med hjälp av kontaktfull dialog 
  • Vad som gynnar dialogerna som förs – inom dig själv, utanför dig själv
  • Konsten att hålla ordning på en frågeställning i taget
  • Kraften i det fenomenologiska förhållningssättet – i alla lägen
  • Hjärnan och hur den är med och påverkar dialogen

Plats: Ekskäret Klustret, Birger Jarlsgatan 58, Stockholm
Datum: 2 mars, 2020
Tid: 16.00 – 20.00
Pris: 365 kr inkl moms, vi bjuder på kaffe/te och macka

Anmälan sker via Simple Signup och är bindande.
Anmäl dig här

Ledare för kvällen är Cecilia Ärlemalm och Malin Sjöberg. Cecilia är gestaltterapeut utbildad i Danmark. Sedan 10 år tillbaka verkar hon som organisationskonsult i eget företag med fokus på ledarskapsutbildning, chefs- och grupphandledning samt grupputveckling. Cecilia är gästlärare år 2 vid Gestaltakademins organisationsprogram med fokus på bl a Dialogiska möten.
Malin är utbildad inom organisationsprogrammet. Sedan 17 år tillbaka verkar hon som organisationskonsult i eget företag med fokus på ledarskapsutbildning, chefs- och grupphandledning samt grupputveckling. Malin är också certifierad (PCC) coach och har sedan 2010 bedrivit coachutbildningar som är godkända och granskade av International Coach Federation och ger möjlighet till en internationella coachcertifiering.