Fortbildning i gestaltterapi med par och familjer

Upplevelsebaserad kurs med Ulf Petrén.

Innehåll

Fortbildningen har dina erfarenheter både som terapeut och individ som utgångspunkt. Här får du lära dig metoder för att hjälpa par och familjer att komma tillrätta med såväl synliga som osynliga dynamiker i sina relationer. Din och deltagarnas gemensamma process kommer att varvas med teori och praktik. Innehållet är gestaltteori, inverkan av trauman, hjärnans inverkan, förhållningssätt till klienterna, nya familjebildningar, skam och stolthet, familjekonstellationer och mycket mer.

Kursen vänder sig till dig som

– har minst en 4-årig diplomerad psykoterapiutbildning och vill arbeta med par och familjer. Du behöver inte tidigare ha arbetat på gestaltterapeutisk grund.

Kursledare

Ulf Petrén. Ulf är utbildad gestaltterapeut och har under många år arbetat med och utvecklat metoder i gestaltterapi med par och familjer.

Datum

Kurstillfälle 1: 21 oktober kl 13–18, 22 oktober kl 09–18, 23 oktober kl. 09–14

Kurstillfälle 2: 3 december kl 09–18, 4 december kl. 09–14

Kursen är 30 timmar totalt, uppdelat på fem dagar. Kursintyg lämnas till de som varit med under kursens båda tillfällen.

Plats

Luntmakargatan 52 i Stockholm

Pris

9 300:- exkl moms (15% rabatt vid anmälan före 15 september)

Kursen har ett begränsat antal deltagande.

Anmälan

I din anmälan behöver du uppge dina kontaktuppgifter (inklusive faktureringsadress), din yrkestitel samt en kort beskrivning av din erfarenhet som terapeut. Anmälan är bindande.

Anmäl dig här