Tisdagsseminarier med Gestalt

Seminarier i samarbete med Nätverket Gestalt i Sverige (NGS), Föreningen Gestalt i Organisation (FGO) och Sveriges Auktoriserade Gestaltterapeuter (SAG).

Uppdatering 220830: Seminariet med Ann Lagerström den 6/9 är nu fullsatt. Vill du ställa dig på väntelista? Mejla oss!

I höst har du möjlighet att ta del av olika perspektiv på gestalt i praktik och i teori! Tillsammans med våra samarbetsorganisationer välkomnar vi alla som är nyfikna på vad gestalt är – oavsett om du har tidigare erfarenheter eller om det är nytt för dig. Varannan tisdag turas respektive organisation om att bjuda in gäster för att väcka frågor och undersöka olika synsätt, och många av seminarierna bjuder in till att lära genom att göra. Här hittar du Tisdagsseminariernas fullständiga beskrivning och program.

Först ut från Gestaltakademin är Ann Lagerström som håller i ett seminarium om existentiella samtal. Senare i höst gästar Tomas och Cecilia Ärlemalm med seminariet Konflikthantering i praktiken.

Till seminarier arrangerade av Gestaltakademin anmäler du dig här. Skriv det seminarium du vill gå på, ditt namn och om du är medlem i någon av de arrangerade organisationerna.