P1s Radiopsykolog är Lasse Övling

Radiopsykologen är P1s program där psykolog och gestaltterapeut Lasse Övling möter lyssnare i ett terapeutiskt samtal. Det är lyssnarens frågor om det som är svårt i livet just nu som styr innehållet. 

Första avsnittet sändes 31 januari:
Hänga som en spratteldocka
För åtta år sen var Nina med om något som ställde livet på ända. Sen dess har hon kämpat för att få ordning på kaoset. Men hur länge kan man hålla tillbaka starka känslor?
– Jag har alltid varit en kämpe, berättar Nina, 49. Jag har kämpat för min bror, min mamma och min pappa. Men nästan aldrig för mig själv.
Nu har krafterna tagit slut. Nina säger att hon känner sig som en spratteldocka, där ingen håller i trådarna. 
– Egentligen är jag en människa med mycket känslor men jag har blivit mer och mer som ett rakt streck. Jag känner inget längre. Men när jag andas långsamt kommer känslorna tillbaka. Det är både härligt och skrämmande.

Radiopsykologen sänds tre gånger i FM-radion och ligger sedan på webben, att lyssna på streamat i trettio dagar eller som podcast med obegränsad livslängd.
Sänds torsdag klockan 11.04. Repris 20.03 och natt mot lördag 01.02
Lyssna här>>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.