Humlan som flyger ändå

Säkert har du hört myten om att humlan flyger fast den egentligen inte kan. Lite så är det med oss på Gestaltakademin. Trots väldigt knappa resurser har vi år efter år genomfört våra gedigna utbildningar, där supernöjda deltagare lämnar med känslan av att det är det bästa de gjort. Vad är det som gör det möjligt?

En del av det handlar om tillit. Tillit till Gestalt som metod. Vi vet vad vi gör.
Tillit till människors inneboende förmåga och vilja. Det vi gör berör.
Tillit smittar. Det som berör gör skillnad.
Din tillit till dig själv, till andra och till det du gör. En skillnad som också ger hållbara resultat.

Våra utbildningar både berör och gör nytta. Det händer något på riktigt. Som gör skillnad i vardagen – professionellt och personligt. För dig och din organisation. Där är vi unika.

Att autentiskt bottna i dig själv i ditt uppdrag och grunda ditt arbete i dina värderingar, drivkrafter och styrkor samtidigt som du möter människor med närvaro och nyfikenhet, ser dem som de är, i sitt sammanhang – det är hemligheten som får dig att flyga!
Plus att du har verktyg och metoder som du kan använda kreativt och flexibelt.

Vill du pröva? Eller ta ett steg till?

I det här nyhetsbrevet får du några tips om vad som ligger närmast i vår agenda. På vår webb hittar du fler. Och håll ögonen öppna! Till hösten kommer vi ut med våra nya 1-åriga program.
– För dig som vill bli bättre på samarbete, kommunikation och driva förändringar och som arbetar i en organisation med själstyrande team och agilt förhållningssätt.
– För dig som vill åstadkomma goda dialoger och hållbart resultat i det individuella mötet och dessutom få möjlighet att certifiera dig som coach.
– För dig som redan är terapeut, psykolog eller socionom och vill komplettera med Gestalt som verktyg i din verksamhet.

Hoppas vi ses och flyger vidare tillsammans – fast vi egentligen inte kan!

Pia Fredriksson
Tf verksamhetschef
Gestaltakademin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.