Gruppterapi

Att gå i gruppterapi skiljer sig från att gå i enskild terapi. I gruppen skapas den trygghet som ligger till grund för ditt utforskande och gruppen finns både som stöd och spegling. Vi alla påverkar varandra och påverkas hela tiden. Vår inre drivkraft och vårt behov av att samspela med andra och vår omgivning bildar ram för terapin. Vi hjälps åt att öka förmågan att göra medvetna val och ta ansvar för dem. Vi hjälper varandra till nya insikter om vem du är och vad du innerst inne vill med ditt liv framöver.

Gruppen vänder sig till dig som
• vill jobba terapeutiskt med din personliga utveckling i grupp

Upplägg
Du kommer att stanna upp i vardagen och möta andra i ett tryggt sammanhang där vi utforskar och fördjupar processen du vill starta eller redan har påbörjat. Vi utgår ifrån gruppens behov och intresse och arbetar upplevelsebaserat. Bland annat jobbar vi med kroppsmedvetenhet, ansvar, val och gränser. Gruppen kommer att hållas liten och exklusiv till förmån för individens eget fokus och utveckling.

Datum:
Söndag 4 oktober heldag 9-17
Torsdag 8 oktober 17-21
Torsdag 15 oktober 17-21
Måndag 19 oktober 17-21 (behöver boka inre rummet och fantasin på GA)
Torsdag 5 november 17-21
Torsdag 12 november 17-21
Söndag 15 november 9-18

Pris: 15 625 kr inkl moms (422kr/tim)
Antagning: sker via intervju, anmäl dig längst ner på sidan
Antal deltagare: 5 – 8 deltagare per grupp
Plats: Centrala Stockholm

Ledare
Pia Svorono och Lena Söderlind. Båda ledarna är diplomerade och auktoriserade gestaltterapeuter, utbildade vid Gestaltakademin i Skandinavien. De har båda lång erfarenhet av arbete med människor både i grupp och i individualterapi.

Mer information
Kontakta ledarna direkt Lena Söderlind, 0731-56 14 14 eller Pia Svorono, 0709-429 276 eller Monica Hagbok på telefon: 08-10 81 71 eller per mail: monica.hagbok@gestaltakademin.se

Jag anmäler mig till gruppterapi