Du har växt ur den hierarkiska organisationen – våga självorganisering!

– Leda tillsammans eller chefa? Det är ett högst strategiskt vägval, säger Greta Rask, kursledare på den ettåriga utbildningen Självorgansierande ledarskap.

[SOL] Snackar ni om självorganisering på jobbet men gör för lite? Eller har ni fastnat mitt i transformationen? Det här är inget ovanligt scenario. 
– Ni vet vad ni vill men har inte koll på hur ni tar er dit. Här är kursen som ger dig verktygen du behöver, säger kursledaren Greta Rask. 

Leda tillsammans eller chefa? Det är ett högst strategiskt vägval för att lyckas kicka igång transformationen i organisationen. Alla behöver släppa sargen. För vissa handlar det om modet att släppa kontrollen och makten över andra, för andra handlar det om att våga ta ansvar och mobilisera sitt självledarskap. 

Här är chefsstilen som skrämmer bort unga talanger.

Du är större än du tror

I dag är det allt mer uppenbart att den traditionella hierarkiska organisationen är en kvarleva från förr. Den gör medarbetarna mindre än vad de är. Men det gäller även cheferna som får svårt att utveckla sitt ledarskap och sina inneboende förmågor.

Har du tröttnat på att vara ”chef”? Du är inte ensam. Läs mer här!

– Fler vill, kan och behöver ta ansvar. Ledarskapet är därför i förändring. Istället för att ha makt över andra behöver vi leda med gemensamma krafter. Vi behöver släppa taget om illusionen av kontroll, och börja leda med nyfikenhet, medvetenhet och mod, säger Greta Rask, kursledare på den ettåriga utbildningen Självorganiserande ledarskap.

Hitta kraften och få det att hända

I det dynamiska ledarskapet – i självorganisering ­– ligger kraften att göra transformationen på riktigt.

– Förändringen kommer inte av sig själv. Det är därför vi erbjuder den ettåriga utbildningen Självorganiserande ledarskap. Gå den – och få saker att hända, säger Greta Rask.

Är du redo att leda in i en ny tid? Anmäl dig här.
Tips! Får du inte upp anmälningsformuläret i mobilen? Anmäl dig via din dator.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.