• open panel
Från spaning till action

Nu har jag precis tillträtt som verksamhetsledare för Gestaltakademin i Skandinavien. Redan under maj och juni har jag varit inne och smygjobbat lite och spanat på vad som händer i organisationen. Det jag är så glad över är att det på alla nivåer finns ett så genuint engagemang för det Gestaltakademin företräder och driver.

Jag ser mycket fram emot att få lära känna Gestaltakademin och alla er som är intresserade, brukar gå på seminarier, funderar på att gå någon utbildning, er som är lärare för långa och korta kurser och alla andra. Det jag själv vet, för att jag gått den 1-åriga utbildningen Gestaltmetodik i organisation (nuvarande Samskapande organisationer), är att det är en kraftfull och förändrande metodik!

I maj fick jag det stora nöjet att delta i vissa delar av den sista kursveckan för diplomutbildningarna och fick då lära, höra och känna på det som utgångsklasserna får med sig under sina år. De studerande från organisationsprogrammen berättade om de uppdrag de fått och drivit i olika företag under det sista året. Det konstaterades hos många av de studerande på terapiprogrammen hur slående likheten med terapi är. Att arbeta i ett företag, en ledningsgrupp, en arbetsgrupp - allt handlar om människorna i organisationen, förmågan att kommunicera vad vi vill och behöver samt medvetenheten om vad som sker för att kunna ta nästa steg.

Till hösten startar nya utbildningar, både långa och korta och tisdagsseminarier är just planerade. Allt detta finns eller kommer att finnas här på hemsidan under Utbildningar/Seminarier.

Vad som - förutom jag själv - är nytt är att Gestaltakademin flyttar till Bondegatan 21, Stockholm, under sista veckan i augusti. Välkomna dit!

Med tillönskan om en riktigt skön sommar!

Vänliga hälsningar
Helena Törnblom
Blivande verksamhetsledare, Gestaltakademin i Skandinavien
               Gestaltakademin i Skandinavien | The Castle | Slottsbacken 8 | 111 30 Stockholm | 08 - 10 81 71 | info@gestaltakademin.se | © Gestaltakademin 2012