• open panel
Gestalt bidrar till en mänskligare värld!
Kom med och fira och gör skillnad! Gestalt i Sverige* inbjuder alla gestaltutövare till en helg där vi firar, inspirerar och får kraft i varandra för att fortsätta göra världen lite mänskligare.
Vi vill skapa en stor kraftfull bild av Gestalt i Sverige

Den 19-20 november samlas alla som vill till gemensamt höstmöte där fokus är att nyfiket utforska vad och hur DU redan gör som gestaltare. Skapa en stor kraftfull bild av allt vi gör och bidrar med i samhället som terapeuter, chefer, ledare och konsulter. Få inspiration, mångfald och kraft av varandra genom att dela våra erfarenheter. Hitta goda exempel, lära av varandra.

Vi kommer under guidning av Eugenio Molini tas genom en process där du kommer att få chans att höra din egen historia samt inspireras av andras. En blandning av mindre grupper kring storytelling samt storgrupp för att gemensamt måla upp bilden av vad, hur och var vi verkar.

Vi samlar till en Gestalt i Sverige site!

Parallellt pågår ett projekt där vi provar crowdfunding för utveckling av en Gestalt i Sverige site på webben. Vi har redan fått in drygt 70 000 kr! På plats på mötet kommer vi att kunna samla material till siten – pod, film, bilder, reportage..
Läs om projektet här>>>

Vi firar Gestalt 40 år i Sverige!

Självklart passar vi också på att fira att Gestalt funnits i Sverige i 40 år! Lördagskvällens festmiddag inleds med en skål i Skybaren högst upp i hotellet.

Hotel Ariadne i Stockholm - Boka/anmäl dig snarast!

Vi möts på Hotel Ariadne i Stockholm som ger oss förmånligt pris, bästa service och största lokalen – minst 100 personer räknar vi med! Vi har förbokat endast 56 sängplatser för att inte riskera att få betala för outnyttjade rum.
Boka/anmäl dig senast 19/10 på länken nedan.

Plats

Hotel Scandic Ariadne, Frihamnen, Stockholm

Pris

Själva arrangemanget är gratis för dig - Du betalar endast för kost och logi.

Helpension 19-20 nov
Start kl 11.00 på lördag
Slut kl 13.00 med gemensam lunch på söndag
Paketpris med mat och logi. I priset ingår ankomstkaffe, lunchbuffé inkl. dryck och kaffe, eftermiddagskaffe med tillbehör, trerättersmiddag, logi och frukostbuffé samt kaffe och lunch söndag. (Eventuellt vinpaket lördag kväll kan köpas på plats.)

Helpension i enkelrum: 1833 SEK exkl. moms
Helpension i dubbelrum: 1388 SEK exkl moms
(du ordnar själv vem du delar dubbelrum med)
Daggäst: 843 SEK exkl. moms

Betalning:

Du betalar själv direkt till hotellet med kreditkort vid utcheckningen. Vill du ha faktura till ditt företag skall du lämna adress och organisationsnummer redan vid bokningen.

Bokning

Boka/anmäl dig så fort som möjligt, men absolut senast 19/10
BOKA/anmäl dig HÄR >>>

Avbokning:

Din anmälan är bindande. Du kan självklart överlåta platsen till en annan.

*Gestalt i Sverige är ett samarbete mellan flera organisationer och föreningar. I dagsläget är det Gestaltakademin, SAG - Sveriges Auktoriserade Gestaltterapeuter samt vi FGO - Föreningen för Gestalt i organisation som är med.

Lyssna på Per berätta om projektet

               Gestaltakademin i Skandinavien | The Castle | Slottsbacken 8 | 111 30 Stockholm | 08 - 10 81 71 | info@gestaltakademin.se | © Gestaltakademin 2012