• open panel
Integrationsdagar för dig som gått nervsystemskursen
NYTT program!

2 dagar

Datum: 14-15 sept, start kl 9, slut kl 16,30

Hur använder vi våra kunskaper och erfarenheter från kursen både i det lilla, nära sammanhanget och i större uppdrag med många deltagare?

Som något nytt har vi i år valt att invitera Helle Rasmussen som gästlärare tillsammans med Judith Beermann Zeligson. Helle gick kursen i Danmark 2017 och hon säger:
Jag har lagt om mitt arbete efter att ha lärt om hur hjärna och nervsystemet går igång. Och hur jag som gestaltare enkelt kan fläta in detta vetande om påverkan i fältet, som en del av processen.

Helle arbetar med förändringsledning i stora organisationer och kommuner. Hon har också utvecklat ett annorlunda sätt att arbete med stress, som förebygger utmattning. Det baseras på att bli kvar på arbetsplatsen och skapa safe place via gröna, gul, röd markering av arbetsuppgifter i ett tätt samarbete med arbetsledningen. Inspirerande och tankeväckande.

Alla som gått eller går vidareutbildning i Nervsystem, hjärna och anknytning arbetar med individuella möten och många dessutom med grupper och organisationer Under kursen har vi konstaterat gång på gång hur stora delar av vårt arbetsliv och livsstil sätter hjärnan på konstant alert eller i alarmberedskap utan att vi egentlig märker det. Det får stora och allvarliga konsekvenser för oss själva och vår omvärld..

Två dagar med en intensiv integration av det du lärt och med nya vinklar på
• Olika sätt att få in de 2 gyllne reglerna som stöttar nervsystemet i ditt arbete och ditt liv
- less is more
- slow is fast

• Lättare sagt än gjort?
- Hur kan vi gå från problemfokus till resursfokus?
- Hur kan pendlingen mellan virvlarna komma in naturligt?

• Fördelar och fallgropar vid att du känner igen dina egna anknytningsreaktioner - eller inte alls känner igen. Fler nyanser kring hur nuets möten påverkas av tidig anknytning.

• Hur balanserar du dig själv i arbetssituationer och hur bidrar du till ömsesidig reglering?

• Hur FAMA flowchart kan ge dig överblick och hjälpa dig välja nästa steg.

Plats:
Göteborg.

Gruppstorlek:
Max 24 deltagare

Kursavgift:
4 000 exkl moms
(Rabatt för SAG och FGO medlemmar, 10 %)

Anmälan:
15 augusti 2018
Anmälan är bindande men kan överlåtas till någon annan.
Lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59) rätt att ångra dig och avboka din anmälan inom 14 dagar från anmälan.

Intresserad:
Kontakta Monica Hagbok: Monica.hagbok@gestaltakademin.se, 08-10 81 71 (mån-tors) eller Judith Beermann Zeligson, judith@coexistence.dk

Anmälan:
Fyll i anmälningsformulär


quote openNumer startar jag förändringsledning med att vi ser på vad som INTE ändras för en själv och kollegerna. Det skapar en helt annan ro och närvaro från start och bidrar till att deltagarna kan få en klarare överblick på vad en förändring i deras organisation kommer att föra med sig. Och fatta de beslut som kan varquote closea nödvändiga.
Helle Rasmussen O-programmet, konsult, arbetar med förändringsledning i stora organisationer och kommuner

CoExistence

Nyfiken på Judiths arbete med Hela människan inom Tetra Pak, läs artikeln här.
Ansökningsblankett

               Gestaltakademin i Skandinavien | Birger Jarlsgatan 58 | 114 29 Stockholm | 08 - 10 81 71 | info@gestaltakademin.se | © Gestaltakademin 2012