• open panel
Nya mogna insikter

Åse Hagerman, röstcoach

”Det är en enorm resa, en kärleksfull resa som rör om, som värker fram nya mogna insikter som är nödvändiga för att öka livskvaliteten.

Förändringarna såg jag inte omedelbart, utan det är som om det växer in i kroppen efter en mognadstid. Nu upptäcker jag att vissa situationer inte är ett stort hinder för mig längre.

Förändringen handlar om att jag har fått en förståelse för varför man reagerar som man gör i olika situationer. När man förstår det på djupet, då blir inte reaktionen lika kraftig mot saker som man går igång på. Det har blivit lite lugnare.

Om jag inte tycker att det gått bra i en kommunikation så kan jag lätt gå tillbaka och säga, nu blev det tokigt, förlåt mig. Jag fastnar inte på samma sätt i det som känns obehaglig. Förr visste jag inte hur jag skulle ta mig ur det och låtsades mer eller mindre som om det inte hade hänt.

Det har blivit lite lättare att tas med livets svåra sidor. Samtidigt har jag fått tydligare egna gränser och fått högre krav på omgivningen. Det känns lättare att stå upp för mig själv, svara vuxet och stå kvar i respekt för mig själv.

Mina relationer till arbetskamraterna är lite bättre, jag vågar närma mig andra på ett annat sätt än att trippa på tå och vara försiktig. Jag lämnar ut mig själv mera utan att vara rädd när jag gör det.

Jag upplevde kursen som en kärleksboost, ledarna var underbart kompetenta och kärleksfulla. Jag fick starka upplevelser också av andras kamp och vi fick alla tydliga verktyg att gå vidare med. Det har ökat min inlevelseförmåga i andras dilemman.

Jag rekommenderar denna kurs till 100 procent till alla! Om man är nyfiken på sitt eget liv i relation till andra, då ska man gå den här kursen!"


               Gestaltakademin i Skandinavien | Birger Jarlsgatan 58 | 114 29 Stockholm | 08 - 10 81 71 | info@gestaltakademin.se | © Gestaltakademin 2012