• open panel
Vässa din gestaltkompetens med hjärna, nervsystem och anknytning!
Vidareutbildning

7 dgr med möjlighet till 2 uppföljnings dgr
Göteborg vt-18

Välkommen till en vidareutbildning för dig som är diplomerad Gestaltterapeut eller Gestaltpraktiker eller motsvarande. Utbildningen utgår från den nya forskningen om hur hjärnan och vårt nervsystem hela tiden påverkar oss individuellt och i mötet med omvärlden. Fokus är på praktisk tillämpning. För femte gången erbjuder vi denna kurs vt-18 och den här gången i Göteborg. Uppföljningshelg genomförs som vanligt på hösten, även denna i Göteborg ht-18.

Kursinnehåll:
Vill du uppdatera dig på den senaste hjärnforskningen och nervsystemet? Vill du lära dig balansera ditt eget och andras nervsystem genom självreglering och interaktiv reglering? Spetsa din gestaltidentitet så du också kan se med ”nervsystem och anknytningsögon” i ditt arbete?

Att kunna processa och intervenera i dialog på rätt nivå beror också på förmågan att kunna bedöma om det fält du befinner dig i med din klient, grupp eller organisation är kaotiskt, polariserat, flexibelt eller integrerat organiserat – och dessutom kunskap om vad som fungerar eller skall undvikas. Oavsett om din bas är T eller O.

Upplev direkt vad som sker när kropp, nervsystem och anknytningsmönster flätas in i processen. Upplevelse- och erfarenhetsbaserad undervisning med teoriavsnitt, övningar, demonstrationer, filmklipp, möjlighet att ta upp egna livs-/arbetssituationer och handledningsmoment. Dessutom andrum och korta meditationer. Arbetsformen integrerar teori och praktik så att du kan tillämpa de olika momenten i din vardag direkt efter varje kursavsnitt. Hemuppgifter mellan kursavsnitten ger konkret stöd för att praktisera det du lär.

Utbildningen leds av Judith Beermann Zeligson, erfaren gestalt- och SE-terapeut, med 40 års erfarenhet varav 20 år som lärare inom Gestaltakademin. Hennes gedigna kunskap om nervsystem och hjärnforskningen i kombination med att ha arbetat som både gestaltterapeut och med gestaltmetodiken inom organisationer gör oss glada över att hon nu delar med sig av sina kunskaper i denna vidareutbildning.

Datum :
2-3 februari 2018
15-17 mars
27-28 april

Uppföljningshelg:
14-15 september

Plats och gruppstorlek:
Centralt Göteborg (12-24 deltagare)

Kursavgift:
14 000 kr exkl moms + 4 000 kr exkl moms för uppföljningen
(1 000 kr Early Bird om bokar före 1 oktober)
(1 000 kr rabatt om bokar uppföljningen senast vid första kurstillfället)
(Rabatt för SAG och FGO medlemmar, 10 %)

Anmälan:
Anmälan är bindande men kan överlåtas till någon annan. Du har enligt Lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59) rätt att ångra dig och avboka din anmälan inom 14 dagar från anmälan.

Intresserad:
Kontakta Monica Hagbok: Monica.hagbok@gestaltakademin.se , 08-402 0972 (mån-tors) eller Judith Beermann Zeligson, judith@coexistence.dk

Anmälan:
Anmälningsformulär
Anmäl dig före 1 oktober och erhåll 1 000 kr Early Bird rabatt


quote openKlargörande av att det GÅR att göra nya spår i hjärnan. Det är quote closealdrig för sent!
Anette Oké Brådman (O)
quote openFantastiska redskap att använda direkt i terapirummet med klienter samt för att måquote close bättre själv.
Mia Rothberg (T)

quote openTack Judith! Du är en pärla!! Judith – ett finstämt instrument som bjuder på sig själv, sin kunquote closeskap, erfarenhet.
Kinna Person (O)


CoExistence


               Gestaltakademin i Skandinavien | Bondegatan 21 | 116 33 Stockholm | 08 - 10 81 71 | info@gestaltakademin.se | © Gestaltakademin 2012