• open panel
Seminarier


Höstterminen 2018


Den inre kritikern
16 oktober

Stoppar du ibland dig själv när du vill göra kreativa saker, på grund av tanken att det ändå inte kommer att bli tillräckligt bra? I så fall kanske du hindrar dig själv genom att låta din inre kritiker överrösta den lekfulla lusten, och i så fall kanske denna kväll kan hjälpa dig!

Alla deltagare kommer att få en liten bit lera och av den utforma sin inre kritiker. Och efter det kommer deltagarna att få skriva ner en dialog mellan sig själva och sitt lilla monster. Genom att synliggöra den kritiska rösten och låta den bli hörd, finns också en ny möjlighet till verklig kommunikation.


Ann Eberstein är verksam gestaltterapeut sedan 2010 och har också lett många kurser i kreativt skrivande. Hon kommer att guida deltagarna genom kvällen och varva teori och praktik.

Tid: kl 18.00 – 20.30 Insläpp från 17.30
Plats: Gestaltakademin, Slottsbacken 8
Kostnad: 195 kr


Hur gör man tillit?
13 november

Välkommen till ett tisdagsseminarium som undersöker förutsättningarna för ökad tillit i samhället, i din organisation och mellan människor.

-Ända sedan jag var chef på 90-talet har jag varit fascinerad av begreppet tillit och hur det utvecklats under hundratals år i vårt land, säger Per Andersson, gestaltpraktiker som i mer än 20 år arbetat som konsult i media.

Nu säger många att tilliten hotas i Sverige, men är det verkligen sant? Tilliten har visat sig vara en seg och smittsam företeelse. Välkommen att utforska tillitens förutsättningar och vad du själv kan göra för att stärka den i din omgivning.

Seminariet leds av Per Andersson.

Tid: kl 18.00 – 20.30 Insläpp från 17.30
Plats: Gestaltakademin, Slottsbacken 8
Kostnad: 195 kr


Polariteter/Att mötas
En kväll i december

Seminariet leds av Madelene Schyllert.

Tid: kl 18.00 – 20.30. Insläpp från 17.30
Plats: Gestaltakademin, Slottsbacken 8
Kostnad: 195 kr, Swish vid entrén
Anmälan: Öppnar inom kort
               Gestaltakademin i Skandinavien | The Castle | Slottsbacken 8 | 111 30 Stockholm | 08 - 10 81 71 | info@gestaltakademin.se | © Gestaltakademin 2012