• open panel

NYHETER
 • GA erbjuder samma kurs som New York Institute for Gestalt Therapy

  I mitten av april var Judith Beermenn Zeligson i New York och presenterade FAMA i sitt nya format på NYIGT, New York Institute for Gestalt Therapy, det första gestaltinstitutet i USA, som grundlades av Fritz och Laura Perls 1953. Som en direkt effekt av detta är nu FAMA-kursen en del av den 3-åriga gestalt utbildningen på The Gestalt Center.
  Läs mer om kursen här

  2018-05-15

 • Inkluderande ledarskap

  Ny 2-dagars workshop till hösten! Vill du utforska ditt eget förhållningssätt till människor som är olika dig själv? Vill du få verktyg och modeller för att skapa ett mer inkluderande ledarskap? Då är den här för dig!
  Läs mer här

  2018-05-08

 • Personlig utveckling - ny 5-dagars kurs

  Personlig utveckling - för ett tryggare ledarskap är vår nya kurs som vi testar att erbjuda redan i augusti.
  Det är en 5-dagars kurs för dig som vill bli mer autentisk i ditt ledarskap
  Läs mer här

  2018-05-04

 • Gestalt – it is not very ”Kardashian”…

  Helena Törnblom har träffat Adam Weitz, verksamhetsledaren av New York Gestalt Institut och samtalat om gestaltvärlden i Sverige och USA. New York Gestalt Institut skapades av Fritz och Laura Pearls 1952.
  Läs mer här

  2018-04-18

 • Ny vidareutbildning: FAMA, Fält Analys Med Awareness

  Kursen vänder sig till dig som gått vidareutbildningen i Nervsystem, hjärnan och anknytning, diplomerad från 4-årig (T eller O) eller motsvarande.
  Läs mer om vidareutbildningen

  2018-03-29

 • Ny vidareutbildning: certifierad Praktisk handledarutbildning

  Från och med hösten 2018 kan Gestaltakademin erbjuda en certifierad praktisk handledarutbildning i en experimentell interaktiv form där du får möjlighet att utveckla dina personliga verktyg och förhållningssätt i handlingsuppdrag.

  Välkommen till inspirationsmöte den 29 maj

  2018-03-22

 • Senaste nyhetsbrevet

  Vi erbjuder early-bird rabatt på vår 1-åriga utbildning Co-creation och det är bara 7 platser kvar till Praktisk förändringsledning.

  Läs hela nyhetsbrevet här

  2018-03-05

 • Stärk dig själv och få ovärderliga verktyg

  I dagens bilaga Innovation Ekonomi till SvD intervjuas Bodil Björnberg om sina erfarenheter av att gå Organisationsprogrammet. Hon berättar hur en ökad självkännedom och medvetenhet om sammanhangen har hjälpt henne bli en bättre agil coach och förändringsledare.

  Läs artikeln på sid 18

  2018-02-23

 • Co-creation – skapa goda sammanhang och resultat

  För elfte gången erbjuder vi en utbildning som ger dig en stabil grund att stå på för att på ett bättre sätt hantera komplexitet i arbetslivet. Genom att förstå hur du påverkar andra och andra påverkar dig kan ett samskapande (co-creation) ske som bidrar till hållbarare och effektivare verksamhet. Utbildningen har tidigare hetat Samskapande organisationer och före det Gestaltmetodik i organisationer. Nu heter den Co-creation - leda sig själv och andra.

  Läs mer om utbildningen här

  2018-02-22

 • Pedagogisk ledare till Organisationsprogrammet – sökes!

  Har du lust att följa O 32 under deras första utbildningsår på organisationsprogrammet?
  Vi söker dig som antingen är utbildad Gestaltterapeut och har arbetat med grupp- och organisationsfrågor i företag och offentlig verksamhet eller dig som är utbildad till Gestaltpraktiker i organisation och har ett speciellt intresse för personlig utveckling.

  Läs hela annonsen här

  2018-02-05

 • Ansökningsblankett för Fördjupad personlig utveckling

  Du kan nu söka höstens omgång av Fördjupad personlig utveckling!
  Nästa omgångs datum och ansökningsblankett finns nu att läsa på siten.
  Mer information om Fördjupad personlig utveckling

  2018-01-29

 • Julhälsning

  Gestaltakademin önskar er alla en trevlig och avkopplande jul!
  Det har varit en intensiv och intressant höst. För mig som kan lägga mitt första halvår som verksamhetsledare på Gestaltakademin bakom mig, är det fortfarande väldigt roligt att få lära sig något nytt varje dag.
  Läs hela verksamhetsledare Helena Törnbloms julhällsning

  2017-12-19

 • Att nå utveckling på djupet

  Jag har ägnat en hel del tankar åt vad den här krönikan ska handla om och jag vet inte riktigt om jag har landat än, nu när jag börjar skriva. Kanske det är något symptomatiskt; att vi sköljs över av så mycket som engagerar, som borde engagera, att fokuset blir dimmigt och diffust.
  Läs hela ordförande Pers krönika här

  2017-11-16

 • Sök praktisk förändringsledning med start i janauri

  En grundläggande utbildning i förändringsmetodik och närvarande ledarskap som gör skillnad! Den här utbildningen ger dig garanterat en utmaning att pröva nya metoder och ompröva ditt eget ledarskap. Det finns platser kvar till starten i januari!
  Här finns mer information och ansökan

  2017-10-18

 • Vad gör du 2018

  Vad vinner företag på att skicka medarbetare till Organisationsprogrammet?
  Varför spelar relationerna roll även på jobbet?
  Läs om detta och lite till i oktobers Nyhetsbrev

  2017-10-18

 • Vi söker dig som vill stödja oss i utvecklingen av kursadministration

  För Gestaltakademins verksamhet söker vi omgående en serviceinriktad person som vill arbeta i ett engagerat team med i första hand kursadministration samt även löpande ekonomihantering.
  Läs hela annonsen här

  2017-09-12

 • Nu har ett nytt läsår börjat!

  Ute på Södertuna Slott har vi just välkomnat de studerande till ett nytt läsår på de två diplomerande utbildningarna, programmet för blivande terapeuter och organisationsprogrammet för chefer, konsulter och andra som vill förstå hur man kan arbeta i organisationer på ett sätt som bottnar. Som ny verksamhetsledare är jag glad över att få vara med att starta upp det nya läsåret!
  Läs Augustis Nyhetsbrevet här

  2017-08-22

 • Möjlighet att starta Organisationsprogrammet i januari

  Det här läsåret ger vi dig möjlighet att starta Organisationsprogrammet i januari. Ansökan ska vara oss tillhanda senast 1 november.
  Kontakta gärna programansvarig Pia Fredriksson med eventuella frågor.
  E-post pia.fredriksson@gestaltakademin.se
  och direktnummer 070-516 96 32.
  Läs mer information om hur du söker här

  2017-08-07

 • Från spaning till action

  Nu har jag precis tillträtt som verksamhetsledare för Gestaltakademin i Skandinavien. Redan under maj och juni har jag varit inne och smygjobbat lite och spanat på vad som händer i organisationen. Det jag är så glad över är att det på alla nivåer finns ett så genuint engagemang för det Gestaltakademin företräder och driver.
  Läs hela nya verksamhetsledare Helena Törnbloms krönika här

  2017-06-29

 • The end is the beginning

  I denna ljuva sommartid är det dags att reflektera, dra lärdomar och göra avslut för det här läsåret! För mig personligen innebär det också att göra avslut, ”bli klar” och lämna över verksamhetsledaransvaret till Helena Törnblom efter mina år som ansvarig på Gestaltakademin. Att göra avslut och bli klar handlar för mig om acceptans av nuet. Det ger mig energi och är en stunds återhämtning som hjärnan så väl behöver.
  Läs hela rektorns krönika här

  2017-06-19

 • Grundkurs i externat-form

  För första gången erbjuder vi vår uppskattade Grundkurs i externat-form. Vi hoppas att fler på så sätt har möjlighet att öka sin självkännedom och utvecklas som människa.
  Kursen är upplagd på samma sätt som ordinarie kurser med 4 x 4 dagar med den skillnaden att deltagarna själva löser sitt uppehälle och inte sover tillsammans på samma kursgård.

  Kursbeskrivning

  2017-04-26

 • Välkommen Helena Törnblom

  Nu är rekryteringen klar och styrelsen har utsett Helena Törnblom till ny verksamhetsledare för Gestaltakademin. Helena börjar den 1 juli. Helena har varit chef större delen av sitt yrkesverksamma liv, under 13 år som rektor inom allt ifrån grundskola via gymnasium till yrkeshögskola med vuxna studenter. Hon ser framemot att sätta sig in i verksamheten under våren.

  Läs Helenas presentation av sig själv

  2017-03-28

 • Kurskatalogen för läsåret 2017/2018 är här!

  Nu kan du ladda ner Gestaltakademins kurskatalog för 2017/2018 direkt från webben.
  Kurskatalog 2017/2018

  2017-03-21

 • Att våga byta karriär - livet efter en diplomutbildning

  För många som går Gestaltakademins diplomutbildningar betyder det ett karriärbyte mitt i livet. Hur vågar man ta språnget? Hur kan arbetslivet se ut efter avslutad utbildning? Läs intervjuer med fyra tidigare studerande från Terapeut- och Organisationsprogrammet.

  Susanne Bertelsen och Håkan Nilsson, Organisationsprogrammet

  Kicki Rongedahl och Lars Carlsson, Terapeutprogrammet

  2017-03-21

 • Gestalt i Sverige rapporterar om sin väg mot en mänskligare värld

  Projektet Gestalt i Sverige har nu pågått intensivt sedan ett år tillbaka och vi har steg för steg närmat oss ett förverkligande av vår framväxande vision. Med höstens crowdfunding har vi uppnått vårt budgetmål och beslutet om att fullborda projekte. Funktionaliteter för websidan tas fram parallellt med att ett redaktionsråd arbetar för att ta fram material att fylla siten med.
  Kontakta Lars Berg om du vill bidra på något sätt! lars@egenart.info

  Kolla in en enklare version av hemsidan här


  Läs hela rapporten här

  2017-03-14

 • Gestalt i Sverige säger Go till ny site

  Gestalt i Sverige har beslutat att börja processen med att bygga vår gemensamma Gestaltsajt!
  I bred samverkan med alla med samma grundvärderingar startar nu arbetet med att skapa en mötesplats, på webben, sociala media och i den fysiska verkligheten, där vi skapar kontakt, tillit, nyfikenhet och nya relationer med människor och grupper vi inte når idag.

  Läs mer om hur arbetet fortsätter

  2017-02-10

 • Lasse och Margaretas Psykologbyrå

  Psykologbyrå är en podcast med psykologerna Margareta Berggren och Lasse Övling. Podden behandlar vardagspsykologi, allt från hur man präglats av syskonskaran till stresshantering eller förälskelser. Podden kommer ut en gång i veckan, varje måndag.
  Psykologbyråns avsnitt

  2017-02-09

 • Framflyttad kursstart av Samskapande organisationer

  Samskapande organisationer flyttar fram sin kursstart för att göra det möjligt för fler att delta i utbildningen. Ansökningar tas emot löpande, dock senast 1 april. Utbildningen startar den 16 maj.
  Samskapande organisationer, kursbeskrivning

  2017-02-08

 • Välkommen vår nya medarbetare!

  När det känns rätt kan det gå fort. Vi är glada över att välkomna Katarina Svensson i vårt gäng. Katarina kommer att jobba med kursadministration och ekonomi på halvtid.
  Titta till vår Styrelse och Administration

  2017-01-09

 • Dags för nästa att ta vid!

  Du kom med ljuset, svarade en av Gestaltakademins lärare mig via sms. Det var Luciadagen 2012 och informationen hade just gått ut i organisationen om att jag tackat ja till uppdraget att leda Gestaltakademin. Jag kände mig glad och stolt och med ett stort stöd i ryggen. Idag, Luciadagen 2016 känner jag fortfarande stöd och ett djupt engagemang, trots detta har jag efter moget övervägande beslutat mig att ta ett steg tillbaka till min konsultverksamhet och ge mig själv lite mera egen tid.
  Läs hela Rektorn har ordet

  2016-12-12

 • Ansökningshandlingar till Organisationsprogrammet och Terapeutprogrammet

  Nu finns ansökningsblanketten till höstens start av Organisationsprogrammet och Terapeutprogrammet tillgängliga. Ansökningstiden går ut den 1 april och du som är intresserad är välkommen till vårt Informationsmöte 23 januari.
  Informationsmöte 23 jan
  Ansökningsblankett Organisationsprogrammet
  Ansökningsblankett Terapeutprogrammet

  2016-12-12

 • Gestalt i Sverige - rapport från höstmötet

  19-20 november samlades ett nittiotal förväntansfulla gestaltutövare från både SAG och FGO till ett gemensamt höstmöte på Hotel Ariadne i Värtahamnen. Temat för dagarna var Gestalt för en mänskligare värld och vi firade även att gestalt funnits 40 år i Sverige.
  Läs hela rapporten

  2016-12-03

 • Efterklang och erfarenhetsutbyte – Taormina 2016

  Vi var dryga 50-talet svenska deltagare som i september deltog på EAGT– i Taormina, vilken härlig representation från vårt land!
  Läs om erfarenhetsutbytet från konferensen

  2016-11-23

 • Gestalt + hjärnforskning = sant

  Gestaltakademin inleder ett samarbete med Holóne, en vetenskaplig tidskrift om den senaste, för arbetslivet, relevanta forskningen inom psykologi och neurovetenskap. Samarbetet innebär att alla som deltar i någon av våra kurser som är 7 dagar eller längre under vårterminen 2017, kommer att få 2 nummer av tidskriften Holóne. För mer information om tidningens innehåll, se www.holone.se

  Gemensamt för denna forskning och Gestaltmetodiken är att den handlar om hur det är att vara människa i samspel med omvärlden.

  2016-11-10

 • MediaNews skriver om vår 10-dagars utbildning Relationens betydelse

  MediaNews skriver om vår 10-dagars utbildning med fokus på betydelsen av goda relationer inom yrkeslivet. Ett ämne som känns viktigare än någonsin en morgon som denna när vi vaknar till en ny amerikansk president som har mer att önska vad gäller tillit och öppenhet i sina relationer till andra.
  Läs artikeln

  2016-11-09

 • En psykologisk-filosofisk helhet av livet och att vara människa

  Hej! Jag som skriver de här raderna heter Elina Sundström, jobbar som journalist, författare, föreläsare och yogalärare. Här ska jag försöka förmedla min erfarenhet av att delta på en helgs ”Nyfiken på gestaltmetodiken”. Försöka skriver jag, eftersom det här ämnet skulle behöva femton tontunga böcker utan att ämnet skulle vara uttömt. Gestalt – vilken guldkista av kunskap som öppnats!
  Läs Elina Sundströms blogg om sina upplevelser

  2016-10-28

 • Någonting håller på att hända!

  Jag är 64 år. Jag är man, gift, styvpappa, konsult, ordförande, journalist, jag är ganska kul ibland och en massa annat, men jag innehar onekligen en ålder av 64 år! Inte för att jag, så ofta, känner mig som en 64-åring - möjligen på väg upp ur soffan ibland, men definitivt inte mentalt - mer runt 40 i så fall.
  Läs ordförande Per Anderssons krönika

  2016-10-06

 • Ny bok av Dr. Elinor Greenberg

  Dr Greenberg har hållit två workshops i Sverige genom Gestaltakademin och i väntan på en ev nästa omgång finns nu möjlighet att läsa hennes bok: Borderline, Narcissistic, and Schizoid Adaptations: The Pursuit of Love, Admiration, and Safety. Den innehåller reviderat och uppdaterat material från diverse tidigare publikationer och även sådant hon inte publicerat.
  Boken innehåller även en ordboksdel som ett stöd för läsaren.

  Flyer with discount code

  2016-10-03

 • Gestalt bidrar redan till en mänskligare värld, kom och fira med oss den 19-20 november!

  Kom med och fira och gör skillnad! Gestalt i Sverige (Gestaltakademin, Föreningen Gestalt i Organisation samt Sveriges Auktoriserade Gestaltterapeuter) inbjuder alla gestaltutövare till en helg där vi firar, inspirerar och får kraft i varandra för att fortsätta göra världen lite mänskligare. Vi vill skapa en stor kraftfull bild av Gestalt i Sverige.
  Läs hela inbjudan
  Boka din plats redan nu

  2016-09-13

 • Gestalt bidrar redan till en mänskligare värld, kom med och berätta hur du gör!

  Vi går nu vidare med idén att skapa en plattform som stödjer det vi redan gör. Vi (Gestalt i Sverige, se nedan) vill - i bred samverkan med alla med samma grundvärderingar - skapa en mötesplats, på webben, sociala media och i den fysiska verkligheten, där vi skapar kontakt, tillit, nyfikenhet och nya relationer med människor och grupper vi inte når idag.
  Läs hela brevet från ordförande i FGO, GA och SAG

  2016-09-06

 • Välkommen till ett nytt läsår

  Välkommen till ett nytt läsår! Det är alltid roligt att starta ett nytt år och i år extra roligt med 6 grupper och drygt 60 studerande.

  2016-08-23

 • Upplev Gestalt utan att lämna soffan! Vågar du?

  Gestalt handlar mycket om att uppleva och att lära genom upplevelsen. Sätta fokus på vad som sker just Här och just Nu. För att fånga detta har vi testat två enklare övningar som kan göras via nätet.
  Testa själv!

  2016-06-27

 • Tid för eftertanke och belöning

  Bara det blir semester, då ska jag vila och fylla på med ny energi, känner du igen tanken? Den här våren har jag verkligen känt av hur många i min närhet vittnat om att livet snurrar på i ett allt snabbare tempo. Med en ständigt uppkopplad hjärna fattar vi inte de bästa besluten och risken för psykisk ohälsa ökar dramatiskt. Så, visst behöver vi semester och varva ner under en längre period. Samtidigt är det än viktigare att skapa stunder av återhämtning i vardagen. Att ta en paus och bara vara snäll mot sig själv – träna på sin självmedkänsla.
  Läs rektorns krönika

  2016-06-16

 • Hej och välkommen till Det Tredje Rummet!

  Ett rum som inte enbart består av jag och du, utan även av något tredje som vi skapar tillsammans. Ett rum som inte enbart består av vi och ni, utan även av något gemensamt, ett “oss”, där vi utvecklar våra relationer. Vi (Gestalt i Sverige, se nedan) vill – i bred samverkan med alla med samma grundvärderingar – skapa ett Tredje Rum, en mötesplats, på webben, sociala media och i den fysiska verkligheten, där vi skapar kontakt, tillit, nyfikenhet och nya relationer med människor och grupper vi inte når idag.
  Läs mer

  2016-06-14

 • Kropp & Själ: När skäms du?

  Att bli sedd i ett ögonblick då man inte vill bli sedd, eller påkommen med att göra något man helst inte vill att någon annan ska veta att man gör - det är situationer som föder skam. Skammen lär oss att anpassa oss i sociala sammanhang och visa hänsyn till andra. Det är en frisk funktion till för att skydda vår sårbarhet, det menar gestaltterapeuten Jojo Oinonen som deltar i dagens Kropp & Själ.
  Lyssna på programmet

  2016-04-26

 • Känn dig som ledare

  Äntligen är den åter i vår bokhandel!
  Känn dig som ledare av Lasse Norberg, en av Gestaltakademins grundare. Läsaren får vägledning i hur man skapar sin egen livsmening och hur man kan arbeta sig igenom olika livskriser och utvecklas sig till en ”hel” och inspirerande medmänniska. Boken riktar sig lika mycket till dig som individ och ledare över dig själv och ditt eget liv.
  Kolla in vår bokhandel

  2016-04-05

 • Mänskligare värld med Gestalt

  Nu har det hänt igen, jag följer med stigande olustkänsla händelserna i Bryssel. Terrorattentaten kommer allt närmare min egen trygga vardag. DNs mörka artikel i helgen om den rädsla och oro som finns kring det som sker i Sverige idag. Hur SDs tankar får allt större gehör. Vad kan vi göra, hur kan vi bidra till en mänskligare värld där människor kan mötas och lyssna på varandra?
  Läs hela rektorn har ordet

  2016-03-23

 • Att arbeta med komplexa sammanhang och leda kreativa processer

  Idag smyginvigde Stiftelsen Ekskäret sitt nya koncept Klustret. Lena McEvenue och Ulf Grundels morgonseminarium "Att arbeta med komplexa sammanhang och leda kreativa processer" lockade ett 50-tal nyfikna deltagare.
  Se bilder från morgonseminariet

  2016-03-17

 • I dag har vi en alldeles ny bok i bokhandeln!

  Anna har mångårig chefserfarenhet på både strategisk och operativ nivå. Hon har arbetat som diplomat inom Sveriges utrikesförvaltning och drivit eget konsultföretag inom organisation, teamutveckling och chefscoachning. Hon är dessutom diplomerad från Organisaitonsprogrammet vid Gestaltakademin 2013.
  Beställ boken

  2016-03-10

 • Nu ökar energin…

  Vi har flaggat för att vi ska märkas i samhället under 2016! Jag konstaterar att året rivstartat i vår samverkan med SAG och FGO! Briefar och telefonmöten har avlöst varandra i strid ström. I förra veckan fick några studenter på Hyper Island praktikuppdrag av oss. De ska ta fram en idé till applikation som kan stödja vår gemensamma strävan av märkas med Gestalt i samhället.
  Läs hela rektorn har ordet

  2016-01-27

 • Gästlärare klar till Gestaltmetodik i organisationer

  Vi kan nu erbjuda tre gästlärare med djup kompetens i hur människor och organisationer hänger ihop, påverkar och påverkas av varandra och skapar mönster i sina relationer. Vi välkomnar Nora Bateson, Margareta Berggren och Lars Övling
  Läs mer om Nora, Margareta och Lars
  Är du intresserad att delta kontakta Ulf Grundel eller Lena Mc Evenue

  2016-01-19

 • Vill du vara med i Almedalen?

  Förra året var andra året Gestaltakademin deltog i Almedalen. Är du nyfiken på vad som händer under en vecka kan du titta på filmen som Initiativ Samutveckling gjort.
  Se filmen från Almedalen 2015
  Är du intresserad att delta kontakta Lillemor Frenkel, lillemor.frenkel@gestaltakademin.se

  2016-01-14

 • 2016 ska vi märkas i samhället

  Lillemor Frenkel lyssnar på morgonekot och påminns om att allt fler i Sverige mår allt sämre. Den psykiska ohälsan har ökat med 70 procent sedan 2010. Vad händer med oss människor i den tid vi lever i? Kraven ökar, arbetet blir mer komplext, den snabba teknikutvecklingen gör att vi förväntas vara tillgängliga hela tiden. Ta snabba beslut. Hur jag leder mig själv och i relation till andra, både privat och professionellt är avgörande för hur jag kan känna meningsfullhet och förhålla mig med en större medvetenhet till min omgivning. Ni kanske anar min spaning… Gestaltmetodiken behövs mer än någonsin i den tid vi lever i.
  Läs rektorns julhälsning och spaning

  2015-12-10

 • Kurskatalog 2016/2017

  Vår kurskatalog för 2016/2017 är nu klar!
  Du kan läsa den här på siten eller kontakta oss så skickar vi ett fysiskt ex till dig.
  Bläddra i katalogen

  2015-12-08

 • Att leda skeenden, inte personer

  Ulf Grundel och Lena Mc Evenue samtalar med Per Andersson om gestaltmetodiken och hur den kan vara ett stöd i organisationsutveckling och personlig utveckling. Ulf och Lena är kursledare till Gestaltmetodik i organisationer. En utbildning som fokuserar på att leda skeenden och processer i första hand och personer och individer i andra hand genom att bygga på deltagarnas yrkesmässiga verklighet och använda sig av ett interaktivt lärande.
  Lyssna på podcasten

  2015-10-15

 • Agneta Lagercrantz om självmedkänsla

  Agneta Lagercrantz pratar om självmedkänsla i vår Pod. Hur vi kan stötta oss själva, vara sin egen bästa vän. Vad är skillnaden på självkänsla och självMedkänsla? Självmedkänsla är både ett forskningsområde och något att öva på. Allt mer forskning visar hur bra vi mår av att vara vänliga mot oss själva.
  Lyssna på Agneta

  2015-10-01

 • Vi minns och hedrar Ken Evans

  Ken Evans, professor i psykoterapi och gestaltterapeut dog i somras av en hjärtattack i sitt hem. Han har betytt mycket för gestaltterapin i Europa och för Gestalakademin.
  Läs tidigare rektor Christel Seganders minnesruna

  2015-09-16

 • Gestalt i Sverige åker till Sicilien och EAGT-konferens

  Gestalt in Sweden = Föreningen Gestalt i Organisation-Sveriges Auktoriserade Gestaltterapeuter-Gestaltakademin i samverkan, åker till Sicilien i september 2016 för att knyta kontakter och visa hur vi arbetar i organisationer och på individnivå! För detta har vi bildat en särskild fb-sida. Du som vill hålla en workshop under konferensen bjuds in till en inspirationskväll, 22 september i Göteborg och 24 september i Stockholm.
  Läs mer om förberedelserna till EAGT-konferensen
  Inbjudan till inspirationskvällen

  2015-09-10

NYHETER
 • Gestaltdialog för en mänskligare värld

  Osäkerhet och snabba kast i världsekonomin, fler asylsökande än någonsin tidigare kommer till vårt land. Alltfler ungdomar drabbas av depression, sjukskrivningar som ökar generellt. Lärare som inte mäktar med att skapa en lärande och lugn skolmiljö. Vi möts dagligen av varningssignaler kring den tid vi lever i just nu. Så hur kan Gestalt bidra till ett bättre samhälle?
  Läs hela Lillemors krönika

  2015-08-26

 • Ny ordförande och ny ekonomiassisten

  I dag avgick Gestaltakademins ordförande Kjell Westerberg. Vi tackar för hans åtta år och välkomnar Per Andersson som ny ordförande.
  Kontoret har även rekryterat en ny ekonomiassistent och kursadministratör, Nina Asplund.
  Se vidare under Gestaltakademins ledning och administration

  2015-08-21

 • 2016 ska vi märkas i samhället

  Lillemor Frenkel lyssnar på morgonekot och påminns om att allt fler i Sverige mår allt sämre. Den psykiska ohälsan har ökat med 70 procent sedan 2010. Vad händer med oss människor i den tid vi lever i? Kraven ökar, arbetet blir mer komplext, den snabba teknikutvecklingen gör att vi förväntas vara tillgängliga hela tiden. Ta snabba beslut. Hur jag leder mig själv och i relation till andra, både privat och professionellt är avgörande för hur jag kan känna meningsfullhet och förhålla mig med en större medvetenhet till min omgivning. Ni kanske anar min spaning… Gestaltmetodiken behövs mer än någonsin i den tid vi lever i.
  Läs rektorns julhälsning och spaning

  2015-12-10

 • Kurskatalog 2016/2017

  Vår kurskatalog för 2016/2017 är nu klar!
  Du kan läsa den här på siten eller kontakta oss så skickar vi ett fysiskt ex till dig.
  Bläddra i katalogen

  2015-12-08

 • Att leda skeenden, inte personer

  Ulf Grundel och Lena Mc Evenue samtalar med Per Andersson om gestaltmetodiken och hur den kan vara ett stöd i organisationsutveckling och personlig utveckling. Ulf och Lena är kursledare till Gestaltmetodik i organisationer. En utbildning som fokuserar på att leda skeenden och processer i första hand och personer och individer i andra hand genom att bygga på deltagarnas yrkesmässiga verklighet och använda sig av ett interaktivt lärande.
  Lyssna på podcasten

  2015-10-15

 • Agneta Lagercrantz om självmedkänsla

  Agneta Lagercrantz pratar om självmedkänsla i vår Pod. Hur vi kan stötta oss själva, vara sin egen bästa vän. Vad är skillnaden på självkänsla och självMedkänsla? Självmedkänsla är både ett forskningsområde och något att öva på. Allt mer forskning visar hur bra vi mår av att vara vänliga mot oss själva.
  Lyssna på Agneta

  2015-10-01

 • Vi minns och hedrar Ken Evans

  Ken Evans, professor i psykoterapi och gestaltterapeut dog i somras av en hjärtattack i sitt hem. Han har betytt mycket för gestaltterapin i Europa och för Gestalakademin.
  Läs tidigare rektor Christel Seganders minnesruna

  2015-09-16

 • Gestalt i Sverige åker till Sicilien och EAGT-konferens

  Gestalt in Sweden = Föreningen Gestalt i Organisation-Sveriges Auktoriserade Gestaltterapeuter-Gestaltakademin i samverkan, åker till Sicilien i september 2016 för att knyta kontakter och visa hur vi arbetar i organisationer och på individnivå! För detta har vi bildat en särskild fb-sida. Du som vill hålla en workshop under konferensen bjuds in till en inspirationskväll, 22 september i Göteborg och 24 september i Stockholm.
  Läs mer om förberedelserna till EAGT-konferensen
  Inbjudan till inspirationskvällen

  2015-09-10

 • Gestaltdialog för en mänskligare värld

  Osäkerhet och snabba kast i världsekonomin, fler asylsökande än någonsin tidigare kommer till vårt land. Alltfler ungdomar drabbas av depression, sjukskrivningar som ökar generellt. Lärare som inte mäktar med att skapa en lärande och lugn skolmiljö. Vi möts dagligen av varningssignaler kring den tid vi lever i just nu. Så hur kan Gestalt bidra till ett bättre samhälle?
  Läs hela Lillemors krönika

  2015-08-26

 • Ny ordförande och ny ekonomiassisten

  I dag avgick Gestaltakademins ordförande Kjell Westerberg. Vi tackar för hans åtta år och välkomnar Per Andersson som ny ordförande.
  Kontoret har även rekryterat en ny ekonomiassistent och kursadministratör, Nina Asplund.
  Se vidare under Gestaltakademins ledning och administration

  2015-08-21

 • Vad vore Gestaltakademin utan dig!

  Så närmar sig slutet av terminen och det är dags att summera läsåret 14-15! I det här Nyhetsbrevet vänder vi oss inåt i organisationen till alla er som bidrar till vår verksamhet. Vad vore Gestaltakademin utan dig? Du som ser till att Gestalt märks, genom ditt förhållningssätt, det du gör i handling och ditt aktiva bidrag att berätta om vad gestalt betytt för dig. Du finns inom GA eller inom SAG, FGO eller i andra gestaltnätverk, vi står tillsammans för Gestalt i Sverige.
  Läs sista Rektorn har ordet

  2015-06-11

 • Gestalt i Sverige, Almedalens goda samtal – möten som Sverige behöver

  Vi är många inom Gestalt i Sverige som vill bidra till ett mänskligare och inkluderande samhälle, ett samhällsklimat där vi nyfiket försöker förstå varandra, lyssnar och skapar kontakt. Allt fler tröttnar på de ensidiga debatter som förs mellan politiker. Därför är vi med i Almedalen i år igen. Vi – Gestaltakademin, Föreningen Gestalt i Organisation och Sveriges Auktoriserade Gestaltterapeuter – syns i år under “Gestalt i Sverige”.
  Läs mer om Gestalt i Sverige i Almedalen

  2015-06-11

 • Äntligen!

  Ny omgång av Gestaltmetodik i organisationer med Lena Mc Evenue och Ulf Grundel som ledare startar 8 mars 2016. Vi är mycket glada över att de tar över rodret för den nionde omgången av denna 1-åriga utbildning.
  Gestaltmetodik i organisationer, kursinformation

  2015-05-21

 • Celebert besök från New York 16-18 oktober

  Gestaltterapeuter och Gestaltpraktiker inbjuds till en unik vidareutbildning med PhD, CGP Elinor Greenberg, New York city.
  Elinor håller en 3-dagars workshop den 16-18 oktober i Gestaltdiagnostik i Stockholm.

  2015-04-16

 • Ny studierektor till höststarten!

  Nu har jag hittat rätt och är glad över att välkomna vår blivande studierektor till Gestaltakademin. Lena Söderlind, säger Lillemor Frenkel. Lena gick vårt Terapeutprogram för två år sedan och tillträder den 1 september. Läs mer om studierektor Lena Söderlind

  2015-04-23

 • Det är mycket på G....

  Det är kö nu… det känns positivt när vi fyller våra tisdagseminarier, workshops och kortare utbildningar och det blir kö på platserna. Mitt budskap står fast att Gestaltmetodiken gör skillnad och behövs mer än någonsin i dagens snabbrörliga samhällen (ett budskap som vi hade med i DN bilagan Framtidens utbildningar den 11 mars).
  Läs hela Lillemors krönika

  2015-03-13

 • Äntligen kartläggs hur gestaltterapi fungerar jämfört med andra terapiformer

  I CORE-studien vid Linköpings universitet jämförs olika terapiformer och dess effekter/resultat. På sikt kan det bli avgörande argument för att ge gestaltterapeuter möjligheten att bli legitimerade. Även en hel del gestaltterapeuter har anmält sig för att delta i studien och det kan betyda mycket för uppmärksamheten kring Gestaltterapin, tror Jojo Tuulikki Oinonen, ordförande för yrkesföreningen SAG, Sveriges Auktoriserade Gestaltterapeuter.
  Lyssna på Podcast med Jojo

  2015-03-11

 • Almedalens goda samtal med "Gestalt i Sverige"

  Du som vill vara med och bidra i Almedalen reservera kvällen den 13 april. Då planerar vi - "Gestalt i Sverige" (GA, FGO, SAG) att träffas och planera i Gestaltakademins lokaler i Stockholm. Under rubriken "Almedalens goda samtal - möten Sverige behöver" kommer vi Gestalt i Sverige tillsammans med bla iS, Mindfulnessgruppen, NAV Dieselverkstaden och förhoppningsvis Fryshuset att ha Skolgården som en plats för dialog och spännande möten.
  Inbjudan till planeringsmöte

  2015-03-05

 • På väg mot forskning

  Johan Blad, Viola Härenby, Eva Dellemyr och Ulf Grundel, samtliga från Gestaltakademin, startade den 16 februari en doktorandkurs/praktikerkurs i deltagarbaserad forskning på Mälardalens Universitet i Eskilstuna.
  Läs mer om doktorandkursen

  2015-02-16

 • Spaning kring framtiden

  2015 ligger framför oss, ett år med nya spännande möjligheter som vi berättar om i det här nyhetsbrevet. Men också ett år med tuffa utmaningar. Jag tänker främst på terrorattacken i Paris som får följdverkningar i hela Europa, så även i Sverige.
  Lillemor Frenkel spanar kring framtiden

  2015-01-15

 • Förändring genom att göra, inte bara prata

  Det handlar om vikten av att bli mött med respekt och låta motståndet och förvirringen få finnas innan jag kommer till klarhet kring valet jag behöver göra. Ta en sak i taget, försök inte förändra allt på en gång. Ge förändringen tid och använd feedback.
  Lillemor Frenkel reflekterar över att göra, inte bara prata

  2014-12-10

 • Diversity and Inclusion, 19-20 januari

  Vi har utökat antalet platser till detta unika tillfället att gå en workshop med Dennis DeRos om Mångfald och Inkluderande. 19-20 januari kommer han till Sverige och delar med sig av sina erfarenheter och verktyg för att bygga ett inkluderande klimat, något som är om möjligt ännu aktuellare nu med de senaste dagarnas politiska utveckling.
  Mer information om workshopen

  2014-12-05

 • Podcast med Claes Beckman

  Lyssna på Claes prata om att leda med leda eller lust. Claes håller tisdagsseminarium 9 december.
  Podcast

  2014-12-03

 • NYTT sänkt pris på 2-dagars introduktion

  Nu endast 950 kr. Ett tillfälle i Göteborg i mars är klart, fler orter och datum kommer.
  Nyfiken på gestaltmetodiken

  2014-11-27

 • Vågar du välja dig själv

  Lillemor Frenkel skriver i bloggen om att våga välja sig själv, att våga stanna upp samt att våga söka närvaro och sinnesro i en miljö där ständig uppkoppling och tillgänglighet tär på många.
  Läs blogginlägget

  2014-11-20

 • Gestaltterapeut Allan Ericsson pratar i Kropp och själ om skallighet

  Hårfästet kryper uppåt. Kala fläckar blänker mitt på huvudet. Ett helt naturligt och mycket vanligt tillstånd, särskilt bland män. Men flintskalligheten kan rubba vår bild av oss själva och det kan vara svårt att tackla att det yviga hårsvallet förvandlas till en gles flint. Kropp & Själ tar sig an den kala sanningen i Sverige. Gäster är Allan Ericsson, gestaltterapeut och Lennart Bernhardtson författare till boken ”Skallism”.
  Lyssna på inslaget

  2014-11-12

 • Praktisk förändringsledning – nyckeln till ett framgångsrikt förändringsarbete

  Tre tidigare deltagare berättar för kampanj24.se hur Gestaltmetodikens organisationspsykologiska perspektiv på förändringsarbete har hjälpt dem i sin jobbvardag. Läs vad allt från produktionsledaren på Sandvik AB till chefen för Change Management på SEB gör för att vara framgångsrika förändringsledare i sina organisationer!
  Läs artikeln om praktisk förändringsledning

  2014-11-10

 • Att mötas eller inte mötas

  Har du funderat på hur du förhåller dig i mötet till en annan människa? Skapar du snabbt en bild efter dina första intryck, en bild som du mer eller mindre omedvetet håller fast och stannar vid? Eller möter du en annan människa med ett öppet, nyfiket och utforskande sinne, utan att tolka och värdera?
  Läs rektor Lillemor Frenkels reflektioner kring att mötas eller inte mötas.

  2014-10-15

 • Rapport från Almedalens goda samtal

  Det blev en lyckad premiär för Gestaltakademin i Almedalen. I samband med politikerveckan 29 juni – 6 juli arrangerade vi tillsammans med iS! 47 olika aktiviteter under 8 dagar med ca 980 deltagare!
  Läs hela artikeln

  2014-10-13

 • Ny stor forskningsstudie i Gestaltterapi under ledning av Linköpings Universitet

  Hösten 2014, startar SAG (Sveriges Auktoriserade Gestaltterapeuter) under ledning av professor Rolf Holmqvist på Linköpings Universitet upp den största - och första! - svenska klientfokuserade studien på Gestaltterapins effekter på hälsan. Någonsin.
  Läs mer om studien

  2014-09-23

 • Gestaltakademin satsar på forskning

  I samarbete med Swedish Participatory Action Research Community (www.sparc.nu) planerar Gestaltakademin att starta ett 1-årigt forskningsbaserat utbildningsprogram i mars 2015. Den nya forskningsbaserade utbildningen vänder sig till dig som har gått en gestaltutbildning om minst ett år och är intresserad av att fördjupa och integrera teori och metod med praktik.
  Läs mer
  Intresserad? Maila till Monica Hagbok

  2014-09-11

 • Debattartikel i Di: Ensam kvinna i ledningsgruppen - en studie i maktlöshet

  Kim Loeld, lednings- och organisationskonsult på Direkta har utifrån sin Masteruppsats vid Gestaltakademin visat på hur maktlös ensamma kvinnor i ledningsgrupper är. Kim lyfter fram en aspekt i jämställdhetsfrågan som saknas i den offentliga debatten; det relationella perspektivet. Det handlar om den dynamik som framkallas av oss människor när vi är i relation, och som omedvetet styr våra beslut och handlingar. i Hennes studie ”Ensam kvinna i ledningsgruppen – en studie i maktlöshet” tydliggörs att i en ledningsgrupp där ett kön är i överlägsen majoritet skapas brister avseende inflytande och makt. En medveten strategi som motverkar detta och bygger på kunskap om människors behov och drivkrafter är en avgörande faktor för att våra organisationer ska vara uthålliga, innovativa och lönsamma!
  Läs debattartikeln
  Läs hela studien

  2014-09-10

 • Samverkan öppnar upp

  Så är den underbara sommaren ett minne blott… eller hur gör du för att hålla i den sköna känslan av lugn som infinner sig under semestern. Kan du unna dig att också njuta av fina sensommardagar? Jag försöker själv balansera tillvaron i en tuff konkurrens med allt spännande som vi håller på att planera inför det nya verksamhetsåret.
  Blir du nyfiken? Läs här

  2014-09-11

 • Rektorn har ordet

  Så har vi haft EU-val och på Gestaltakademin har vi också haft ett fint terminsavslut för våra långa utbildningar. Det var i strålande försommarväder som O25 fick ta emot sina diplom på trappan till Bommersgården. Kören sjöng och Ulf Zwedberg , pedagogisk ledare, och jag höll tal och lyssnade in vad de tagit med sig på sin fyraåriga resa genom Gestalt. Det känns onekligen berikande och meningsfullt att vara rektor en sådan dag!
  Läs mer

  2014-06-02

 • Gestaltterapi ett framgångsrecept för chefen – och företaget

  Gestaltterapeut Allan Ericsson har varit Gerhard Bleys, Vd för Kavli, terapeut i snart tjugo år. "Utan Allan hade jag inte varit den jag är idag vare sig arbetsmässigt eller privat." säger Gerhard i en artikel i Sydsvenskan.
  Läs artikeln i Sydsvenskan 17 maj.

  2014-05-22

 • Per Andersson, styrelseledamot i Gestaltakademin uttalar sig om dialog framför debatt i SVT

  SVT har fått svidande kritik för trista politiska tv-dueller.
  – Tänk om politikerna kunde uppträda autentiskt, vara hederliga i sin argumentation och – gud förbjude – någon gång emellanåt svara på en fråga, säger Per. Det skulle vara bra tv.
  Se inslaget
  Detta är ett av de ämnen Gestaltakademin kommer lyfta under Almedalen.

  2014-05-05

 • Organisationer är människor i samverkan

  Igen syns Gestaltakademin i en bilaga till Dagens Industri. Den här gången med en intervju Lars Marmgren.
  På sidan 17 kan du se Gestaltakademins annons

  2014-04-07

 • Är det möjligt att få balans i tillvaron?

  Birgit Off pratar om vardagslycka med Per Andersson. Balans i livet med kroppen, sinnet och det existentiella är en hjärtefråga för seminarieledare Birgit Off. Birgit har sedan 1986, efter några år som lärare, jobbat som gestaltterapeut.
  Lyssna på Podcast med Birgit Off

  2014-04-03

 • Unik forskning på Gestaltpsykoterapi i Sverige

  SAG har inlett ett samarbete med Linköpings universitet för att studera effekten av Gestaltpsykoterapi. Man söker nu fler terapeuter som vill delta. Är du intresserad och har mellan 3 och 10 klienter som vill delta är du välkommen att kontakta Petra Juneholm.
  Läs mer om studien och samarbetet

  2014-03-21

 • Gestalts betydelse i samhället

  Det händer mycket i samhället just nu som jag skulle vilja bemöta med stöd av Gestaltmetodiken! Vår ”Social Fabric” håller på att erodera när vi tappar bort relationen, som är den absolut viktigaste faktorn för att vi människor ska känna meningsfullhet och skapa kontakt och bry oss om varandra. Läs hela rektorn har ordet

  2014-03-20

 • Studierektor Kicki Rongedal i Värmlandsradion

  Hur gör vi människor egentligen för att hamna där vi är i livet? Är vi riktigt kloka? Om detta handlar en föreläsning i Karlstad. Bröderna Henrik och Magnus Rongedal står för det musikaliska inslaget. Klokskaperna levererades av gestaltterapeuten Christina Rongedal, gift med Henrik, och coachen och prästen Katarina Claesson.
  Lyssna på intervjun

  2014-03-13

 • Kurskatalog för 14/15

  Ladda ner kurskatalogen för 14/15 för en överblick av hela vårt kursutbud. Vill du ha den i i brevlådan, maila till info@gestaltakademin.se.
  Kurskatalog 14/15

  2014-03-12

 • 500 underskrifter för Manifest för humanistisk psykoterapiutbildning

  Målet med 500 underskrifter är nått för Manifestet för en humanistisk psykoterapiutbildning och uppropet stängs. Nu går vi vidare för att synas mer i media och ytterligare öka uppmärksamheten för utbildningen. Vi har för avsikt att delta i olika evenemang, såsom Almedalsveckan och Psykoterapimässan. Sällskapet för Existentiell Psykoterapi (SEPT), Södertörn högskola, Gestaltakademin och SAG arbetar gemensamt för att möjliggöra en högskoleutbildning till Humanistisk psykoterapeut.

  2014-03-11

 • Gestalt syns och hörs!

  ”Det börjar bli populärt med Gestalt” hörde Lillemor Frenkel en styrelsemedlem säga på Gestaltakademins senaste styrelsemöte. Gestaltakademin syns och hörs nu mer än någonsin.
  Läs rektorn har ordet

  2014-02-19

 • Gestaltakademin börjar med podcasts

  Lyssna på Tommy Sandin som intervjuas om sitt arbete med Lean utifrån gestaltmetodik i Indien. Intervjuad av Per Andersson.
  Lyssna på denna och fler Podcasts

  2014-02-12

 • Varför välja en Gestaltutbildning

  I fredagens bilaga till Di ger Gestaltakademin flera vittnesbörder om hur en Gestaltutbildning har påverkat indivder.
  - Det är många konsulter som säger sig jobba med verkliga förändringar,
  men jag upplever att det bara är gestaltmetodiken som gör det på riktigt. Det är en metod som funkar för mig, säger Tina Molund, HR-chef på Ikea i Sydostasien.
  Läs mer här

  2014-02-03

 • Tecken i tiden

  Ett nytt spännande år ligger framför oss! Det är valår med hög politisk aktivitet i ett Sverige som går mot en ljusnande framtid vad gäller tillväxt, enligt de ekonomer jag lyssnat på. Det bådar gott, liksom att våra politiker nu låter sig intervjuas i samtal med en terapeut i TV. Jag ser det som ett tecken på relationens betydelse.
  Läs mer här

  2014-01-27

 • Manifest för humanistisk psykoterapiutbildning

  För närvarande är det inte möjligt för humanistiskt inriktade psykoterapiformer att bli legitimerade. Sällskapet för Existentiell Psykoterapi (SEPT), Södertörn högskola, Gestaltakademin och SAG för samtal och vill arbeta gemensamt för att möjliggöra en högskoleutbildning till Humanistisk psykoterapeut. Ett opinionsbildande arbete har nu startats med ett manifest under en humanistisk flagg, som Gestaltakademin ställer sig bakom, www.upprop.nu Gå gärna in och skriv under manifestet! Vi har också för avsikt att synas i media, och olika evenemang, såsom eventuellt Almedalsveckan och Psykoterapimässan.
  Skriv under manifestet här

  2014-01-22

 • Gestalt tar sig tid

  Det uttrycket fastnade jag för på ambassadörsmötet i Göteborg nyligen. Även här förde vi spännande samtal om varför Gestalt behövs mer än någonsin i den tid vi lever i. Jag tänker på den aktuella debatten om lärarnas verklighet i dag. Visst behöver eleverna tydliga ramar att förhålla sig till men det som kan påverka än mera är lärarnas kontakt i mötet med eleverna…
  Läs mer här

  2013-12-17

 • Ulf Grundels Licentiatuppsats kan nu läsas online

  Licentiatsuppsatsen beskriver ett förändringsarbete inom ramen för ett organisationsutvecklingsuppdrag på en akademisk teknisk institution. Uppsatsen bidrar till att etablera ett tydligt samband mellan pragmatisk aktionsforskning och tillämpad gestaltteori.
  Luleå Tekniska Universitets information
  Licentiatuppsats

  2013-11-19

 • Reportage från Ambassadörsmötet 5 nov

  Gestaltmetodiken behövs mer än någonsin i dagens “Liquid Society”! Vi som har Gestalt som en gemensam grund behöver stödja varandra i att synliggöra och tydligare berätta om kraften i gestaltmetodiken. Drygt 30 intresserade ambassadörer för Gestalt samlades den 5 november på GA, en engagerad och härlig start! Läs reportaget
  Nästa ambassadörsmöte är i Göteborg den 2 december

  2013-11-11

 • Gestalt in Sweden

  Runt 50 gestaltpraktiker och terapeuter från Sverige deltog i den 11:e EAGT konferensen som genomfördes i Krakow, Polen. Svenskarna deltog aktivt och genomförde 12 olika workshops/föreläsningar. Se bilder och läs reportage från konferensen.

  2013-10-08

 • Rektorn har ordet

  I veckan hade vi en workshop i Gestaltakademins styrelse där vi i öppen anda samtalade om vad som är unikt med våra utbildningar. Vad är det för behov vi fyller?
  Läs mer

  2013-10-03

 • Terapeuter under utbildning tar emot klienter

  I Göteborg, Norrköping, Stockholm och Västerås kan du gå i individualterapi till ett reducerat pris hos en blivande terapeut. Se listan över terapeuter

  2013-09-11

 • Efter min första månad som rektor känner jag mig full av energi och stärkt i min roll!

  Rektor Lillemor Frenkel skriver om sin första tid som rektor.
  Läs mer

  2013-09-01

 • Läsåret drar igång, 20 augusti

  Läsårets första kursvecka för Gestaltakademins utbildningar till Gestaltterapeut och inom Lednings- och organisationsutveckling startade den 20 augusti.
  Läs mer

  2013-08-20

 • Ny rektor för Gestaltakademin tillträder 1 augusti

  Lillemor Frenkel har av styrelsen utsetts till ny rektor och verksamhetsledare för Gestaltakademin.
  Läs mer

  2013-08-01

 • Gestaltakademins styrelse har fått två nya ledamöter

  Helena Kallner och Per Andersson är nya ledamöter i Gestaltakademins styrelse och hälsas hjärtligt välkomna! Läs mer om Helena och Per.

  2013-05-17

 • Ny studierektor Kicki Rongedal tillträder 1 april

  Kicki (Christina) Rongedal heter jag och är ny studierektor från 1 april. Jag ser fram emot att få vara med och bidra till att Gestaltakademins utbildningar och kurser har en hög kvalitet på innehåll och utförande. Och att våra studerande kan kännas igen som nyfikna, öppna och med en integrerad förståelse för gestalt i teori och praktik.
  Läs mer

  2013-04-01

               Gestaltakademin i Skandinavien | Birger Jarlsgatan 58 | 114 29 Stockholm | 08 - 10 81 71 | info@gestaltakademin.se | © Gestaltakademin 2012